M'n goeie geld Premium Corner

‘Ik heb nooit echt hoeven nadenken over geld’

Door Els Haartsen - 09 augustus 2018

‘Ik ben opgegroeid in het Gooi. Ik heb nooit echt hoeven nadenken over geld. Dat was er gewoon. Ik ben daardoor best nonchalant, al ben ik niet mate­rialistisch ingesteld. Zie ik een Porsche voorbijrijden, dan voel ik zelfs weerstand bij zoveel luxe. Al geef ik zelf ook makkelijk geld uit. Twee jaar terug ben ik met mijn gezin een maand op wandel­vakantie geweest in Zwitserland. Zonder aarzelen gaven we 6.000 à 7.000 euro uit.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.