M’n goeie geld Premium Corner

‘Met cryptomunten heb ik wat achter de hand’

Door Zeping Oerlemans - 11 oktober 2018

‘Na ervaring te hebben opgedaan bij de regionale radio besloot ik twee jaar geleden om als stemacteur voor mezelf te beginnen. Daarvoor heb ik in mijn huis een opnamestudio gebouwd. Ook heb ik laatst voor 1.700 euro een microfoon gekocht. Met de 10 uur die ik nu per week werk als stemacteur, verdien ik netto zo’n 2.000 euro per maand.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.