Wat Verder Ter Tafel Komt Premium Corner

Jolanda Jansen: ‘Wat goed is voor Ahoy, is goed voor Rotterdam’

Door Gerry van der List - 04 november 2018

Het bericht veroorzaakte in februari sensatie op de burelen van Rotterdam Ahoy. Kort voor het begin van het 45ste ABN AMRO World Tennis Tournament liet Roger Federer weten dat hij graag wilde meedoen. De Zwitser kon door het indoortoernooi de eerste plek op de wereldranglijst bereiken. De tickets waren na het nieuws binnen de kortste keren weg, vertelt Ahoy-directeur Jolanda Jansen. ‘Toen ik hem ontmoette, was zijn eerste vraag hoe het met de kaartverkoop ging. Hij weet natuurlijk dat we flink in hem hebben geïnvesteerd. Hij is superprofessioneel. Het is ook uniek welke vibe zijn aanwezigheid veroorzaakt. Waanzinnig gewoon.’

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner