Lezersvragen Premium Corner

Hoe zorg ik dat schenkingen niet terechtkomen bij schoonkinderen?

Door Heidi Klijsen - 03 december 2018

Elke week geven drie ­deskundigen antwoord op vragen van lezers over financiële en juridische kwesties. Deze week: ik wil dat mijn dochters twee Belgische bouwkavels erven, hoe doe ik dat belastingtechnisch het voordeligst? Hoe zorg ik dat mijn schenkingen niet terecht komen bij mijn schoonkinderen? En hoe zit het met de verzekeringen als ik een appartement verhuur?

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.