9 vragen aan Premium Corner

Bas van der Veldt: ‘Ik wil absoluut geen zonnekoning worden’

Door Fleuriëtte van de Velde - 07 februari 2019

1. Wat voor een jeugd had u?

‘Ik ben een zondagskind. Er was geen ellende, weinig tegenslag. Met mijn ouders en twee jongere zusjes woonde ik op een woonboot aan de Westeinderplassen, bij Aalsmeer. Ik lag zomers dagen in het water, aan een lang touw, dan trokken ze me tussen de middag alleen even aan de kant voor een boterham met pindakaas.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.