11 vragen aan Premium Corner

Gordon Willoughby: ‘Het leven is te kort voor pessimisme’

Door Maartje Schulz - 04 maart 2019

1. Hoe was uw jeugd?

‘Ik heb een gelukkige jeugd gehad. Een typisch Britse middle class achtergrond. Ik ben in Bristol opgegroeid en heb een oudere en een jongere broer. Mijn vader werkte in het bedrijfsleven en mijn moeder was lerares. Mijn ouders hebben me sterke waarden meegegeven, vooral mijn moeder. Ze stimuleerden ons om hard te werken, om te blijven proberen. Behandel anderen zoals je zelf wilt worden behandeld, is een toetssteen voor bijna alles wat ik doe. Ik pas het toe in het werk en privé.’

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.