Mijn aankoop Premium Corner

‘Dit beeld staat te pronken in mijn kamer’

Door Denise van Dalen - 03 mei 2019

‘Mijn zestigste verjaardag, eind december, was de aanleiding voor de aanschaf van dit beeld. Mijn moeder To werd een dag ­later 93 jaar. Samen met mijn dochter Karin (34) en kleindochter Fenna (4) vormen we vier ­generaties vrouwen. Ik dacht: als ik nu geen aandenken daaraan laat maken, komt het er nooit meer van.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.