10 vragen aan Premium Corner

‘Een plek als ARTIS is meer dan ooit nodig’

20 mei 2019

1. Wat voor een jeugd had u?

‘Een vrije jeugd. Ik groeide op in Arnhem. Mijn ouders waren veel aan het werk – mijn moeder was rechter, mijn vader rechter-advocaat en later hoogleraar – en mijn twee zussen waren iets ouder. Dat gaf mij ruimte. Ik was altijd in de weer met vrienden, sport en muziek. Ik speelde cello, later hield ik me bezig met hiphop.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.