11 vragen aan Premium Corner

‘Er zit druk, spanning en tempo in dit werk’

Door Fleuriëtte van de Velde - 27 mei 2019

1. Wat voor jeugd had u?

‘Een leuke jeugd, zonder zorgen. Ik ben opgegroeid in Zwitserland. Mijn vader werkte in Nederland voor Nestlé en ging in 1971, ik was toen twee, naar het hoofdkantoor in Vevey. Toen ik tien was, is mijn moeder ook bij Nestlé gaan werken. Of dat bijzonder was in die tijd weet ik niet, maar ze was altijd al heel actief. Toen ze nog niet werkte, deed ze veel vrijwilligerswerk.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.