Mijn aankoop Premium Corner

‘Veel mensen durven het niet eens te proberen’

24 mei 2019

‘Toen ik met mijn band twee jaar terug op een theaterfestival in Ierland was, zag ik een jongen op een elektrische eenwieler rijden. Ik vond het zo tof dat ik meteen vroeg of ik het mocht proberen. De eerste minuten was het even stuntelen, daarna ging het wel. Aangezien ik kan skaten en snowboarden, pikte ik de techniek van het naar voren en achteren balanceren snel op.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.