8 vragen aan Premium Corner

‘Ik heb genoten vanaf dat ik werd geboren’

Door Liesbeth Wytzes - 03 juni 2019

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik ben geboren in Vlissingen en opgegroeid in Breda. Ik was de enige jongen thuis, ik heb een tweelingzus en drie andere zussen. Ik miste wel een broer, ik zat altijd met vrouwen thuis, dat vond ik wel eens vervelend. Maar al mijn vrienden waren bij ons thuis altijd welkom.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.