7 vragen aan Premium Corner

Marianne de Winter: ‘Alles is op mijn pad gekomen’

Door Liesbeth Wytzes - 29 juli 2019

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik ben geboren in Loosduinen, bij Den Haag, in een gezin met vier kinderen, van wie ik de tweede ben. Mijn vader was tomatenkweker en mijn jeugd stond in het teken daarvan. Eigenlijk draaide alles om de tuin, zoals wij de kassen noemen. Wanneer we aten, wanneer er werd gewerkt. Als het hard stormt, denk ik nog steeds: glasschade.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.