8 vragen aan Premium Corner

‘Als het moeilijk is, vind ik het juist leuk’

17 juli 2019

1. Hoe was uw jeugd?

‘Ik ben groot fan van mijn eigen jeugd. Ik ben opgegroeid in Paterswolde, vlak bij Groningen. Paterswolde is echt mijn basis. Ik heb er achttien jaar gewoond. De natuur, de echt goede vrienden, het sporten – er kon zo veel. Lekker op de fiets met je vrienden naar het hockeyveld of de tennisbaan. Een vuurtje stoken in het bos, hutten bouwen. Als ik terugdenk aan mijn jeugd, denk ik aan vrijheid. Het klinkt nu net alsof ik een liefdesbrief aan mijn dorp voorlees, maar ik heb het er echt heel mooi gehad.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.