9 vragen aan Premium Corner

‘Consumenten blijven hun drankjes trouw’

Door Ruud Deijkers - 16 augustus 2019

1. Wat hebt u van uw ouders geleerd?

‘Mijn vader was leraar en mijn moeder had een drogisterij in het West-Vlaamse Roeselare. Ik groeide op in die winkel. Als mijn ouders met vakantie gingen naar Nederland, dan runde ik met mijn oma de zaak. Op mijn veertiende bediende ik 120 klanten per dag. Zo leer je hoe je mensen te woord staat en hoe je producten verkoopt.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.