9 vragen aan Premium Corner

Hein Schumacher: ‘Ik sta voor die boeren. Zij doen het’

Door Liesbeth Wytzes - 09 augustus 2019

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik ben geboren in Breda en heb een heel fijne en rustige jeugd gehad. Beschermd. Ik heb één zus, mijn vader werkte bij de overheid en mijn opa en oma van moederskant hadden een boerderij, waar ik veel was en waar ik een fijne tijd heb gehad. Ik ben opgegroeid in het dorp Rucphen. De eerste keer dat ik vloog, was ik al in de twintig. Dat heb ik later wel ingehaald.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.