9 vragen aan Premium Corner

Hein Schumacher: ‘Ik sta voor die boeren. Zij doen het’

Door Liesbeth Wytzes - 09 augustus 2019

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik ben geboren in Breda en heb een heel fijne en rustige jeugd gehad. Beschermd. Ik heb één zus, mijn vader werkte bij de overheid en mijn opa en oma van moederskant hadden een boerderij, waar ik veel was en waar ik een fijne tijd heb gehad. Ik ben opgegroeid in het dorp Rucphen. De eerste keer dat ik vloog, was ik al in de twintig. Dat heb ik later wel ingehaald.’

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.