Mijn aankoop Premium Corner

‘Heftige geuren bewaar ik voor het weekeinde’

Door Ruud Deijkers - 27 september 2019

‘Mijn favoriete parfum is Patchouli Intense van Patricia de Nicolaï. De emotie die ik ervoer toen ik het voor het eerst rook, was erg goed, het was een wow-moment. Het parfum is zo complex als goede wijn. Eerst komt een aroma van lavendel binnen, gevolgd door geranium en kaneel. Wat overblijft, zijn basisgeuren als sandelhout, vanille en aardachtige patchoeli. Ik kocht 100 milliliter voor 171 euro.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.