Mijn aankoop Premium Corner

‘Heftige geuren bewaar ik voor het weekeinde’

Door Ruud Deijkers - 27 september 2019

‘Mijn favoriete parfum is Patchouli Intense van Patricia de Nicolaï. De emotie die ik ervoer toen ik het voor het eerst rook, was erg goed, het was een wow-moment. Het parfum is zo complex als goede wijn. Eerst komt een aroma van lavendel binnen, gevolgd door geranium en kaneel. Wat overblijft, zijn basisgeuren als sandelhout, vanille en aardachtige patchoeli. Ik kocht 100 milliliter voor 171 euro.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.