9 vragen aan Premium Corner

‘Ik dacht: later wil ik een winkel hebben’

Door Liesbeth Wytzes - 02 september 2019

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik heb een heel warme, prettige jeugd gehad. Ik ben de oudste van vier kinderen, ik heb nog een zus en twee broers. We zijn opgegroeid in Castricum. Ik was altijd aan het strand te vinden, of het nu goed of slecht weer was. Een prettige, comfortabele jeugd waarin het ons aan niets ontbrak. Mijn moeder was thuis, daardoor kwamen alle vriendjes en vriendinnetjes bij ons.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.