9 vragen aan Premium Corner

‘Ik dacht: later wil ik een winkel hebben’

Door Liesbeth Wytzes - 02 september 2019

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik heb een heel warme, prettige jeugd gehad. Ik ben de oudste van vier kinderen, ik heb nog een zus en twee broers. We zijn opgegroeid in Castricum. Ik was altijd aan het strand te vinden, of het nu goed of slecht weer was. Een prettige, comfortabele jeugd waarin het ons aan niets ontbrak. Mijn moeder was thuis, daardoor kwamen alle vriendjes en vriendinnetjes bij ons.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.