7 vragen aan Premium Corner

Cindy Kremer: ‘Ik geloof in de kracht van het collectief’

Door Liesbeth Wytzes - 25 september 2019

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik ben de jongste uit een gezin met twee kinderen, ik heb een oudere zus. Mijn vader is belastingadviseur met een eigen bedrijf, mijn moeder verpleegkundige. Ze heeft altijd veel gewerkt en dat was in die tijd wel bijzonder. Dat gaf mij veel ruimte, en daarvan heb ik dankbaar gebruikgemaakt. Mijn moeder heeft me geleerd dat je altijd op jezelf kunt terugvallen als je je eigen boontjes kunt doppen. Dat is een fijne gedachte die een gevoel van onafhankelijkheid en daarmee vrijheid geeft.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.