Mijn aankoop Premium Corner

‘Je koopt geen kunstwerk maar een idee’

Door Bram Hahn - 03 september 2019

‘Ik zag dit werk, Studio Life, twee jaar geleden voor het eerst tijdens een tentoonstelling. Ik kende de maker, ­Daniël van Straalen, maar dit kunstwerk van zijn hand nog niet. De toren van pizzadozen maakte enorm veel indruk op me. Ik had meteen een associatie met de beelden van beeldhouwer Constantin Brancusi en het bleef in mijn hoofd hangen.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.