9 vragen aan Premium Corner

Peter Rikken: ‘We verpakken ook hele fabrieken’

Door Liesbeth Wytzes - 13 september 2019

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik kom niet uit de Achterhoek. Begin jaren tachtig zijn we hiernaartoe gekomen, met mijn ouders en zus. Wij woonden daarvoor in Harmelen, bij Utrecht, en nog eerder in Castricum. Ik ben dus van geboorte een Hollander. Daar woonde ik tot ik zeven was, toen gingen we naar Harmelen. Mijn vader kon hier in Borculo bij Meilink gaan werken, met de toezegging dat hij een managementbaan zou krijgen. Hij kende de vorige eigenaar en dat was altijd een wens van hem. Hij wilde zelfstandig ondernemer worden.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.