Mijn aankoop Premium Corner

‘Als je de naald eruit haalt, “groeit” de wijnkurk dicht’

Door Jette Pellemans - 20 januari 2020

‘Als ik op een vrijdagavond met vrienden een mooie fles wijn opentrek, gaat de fles gewoon op, geen probleem. Maar voor de wijnopleiding die ik momenteel volg, de WSET Diploma Course, moet ik elke maand een groot aantal wijnen proeven. Soms wel vijf tegelijk en ook nog eens ’s ochtends, omdat je smaak dan optimaal is. Omdat ik het zonde vond om die vijf open flessen na een paar dagen te moeten weggooien, heb ik een Coravin aangeschaft.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.