9 vragen aan Premium Corner

Robert De Boeck: ‘Je moet ondernemers de ruimte geven’

Door Joris Heijn - 22 januari 2020

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Warm, liefdevol en onbezorgd. Eigenlijk heb ik dat al mijn hele leven. Ik ben wel een beetje een zondagskind. Ik ben opgegroeid in Rotterdam. Mijn vader verkocht verzekeringen, dus die ging ’s avonds op pad. Mijn moeder heeft altijd iets ondernemends gehad. In de jaren zestig verkocht ze pruiken, ze heeft modewinkels gehad, een importeurschap van cosmetica.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.