economie

Daily Mail niet bij bieders op Yahoo

Door ANP - 20 april 2016

LONDEN (ANP) – Het moederbedrijf van de Britse krant Daily Mail heeft geen bod uitgebracht op het Amerikaanse internetbedrijf Yahoo. Dat liet ‘Daily Mail and General Trust’ (DMGT) woensdag weten.

Vorige week gaf de uitgever van de krant nog aan een bod te overwegen, in samenwerking met andere investeerders. DMGT stelde woensdag expliciet dat er geen bod op tafel is gelegd. Het bedrijf liet wel weten in gesprek te blijven met partijen die mogelijk interesse hebben in Yahoo.

Dat ooit toonaangevende internetbedrijf kondigde eerder dit jaar aan alle alternatieven voor zijn toekomst te bekijken, inclusief de verkoop van de internetactiviteiten. In die tak hebben diverse partijen interesse, waaronder telecombedrijf Verizon.