economie

Sportwinkelketen Topshelf aast op V&D-panden

Door ANP - 04 april 2016

ARNHEM (ANP) – Voor het pand van de failliete warenhuisketen V&D in Arnhem is een nieuwe huurder gevonden. Topshelf opent er binnenkort een megastore. Het wordt meteen de grootste vestiging van de sportwinkelketen, die maandag liet weten nog meer V&D-locaties op het oog te hebben.

Topshelf heeft momenteel vijf vestigingen, in Rotterdam, Utrecht, Leerdam, Beuningen en Cruquius. Het bedrijf wil op termijn filialen in heel Nederland openen. Daarom is het ook met de verhuurders van enkele andere V&D-warenhuizen in gesprek.

V&D werd op oudjaarsdag failliet verklaard. Alleen voor de zelfstandige vestigingen van restaurantketen La Place bleek een doorstart mogelijk, onder de vleugels van supermarktconcern Jumbo. De warenhuizen zijn momenteel bezig met de laatste uitverkoop en sluiten daarna definitief de deuren.