economie

Theodoor Gilissen en Insinger gaan samen

Door ANP - 12 april 2016

AMSTERDAM (ANP) – Theodoor Gilissen Bankiers en Insinger de Beaufort gaan fuseren. KBL European Private Bankers, het moederbedrijf van Theodoor Gilissen, neemt Insinger over van BNP Paribas Wealth Management.

De partijen, twee van de oudste financiële instellingen voor vermogende particulieren van Nederland, brachten dinsdag naar buiten dat ze daarover een voorlopige overeenkomst hebben gesloten. Financiële details werden niet genoemd. Belanghebbenden en toezichthouders moeten zich nog uitspreken over de deal.

Naar verwachting zal de transactie later in het jaar worden afgerond, waarna de fusie concreet in de eerste helft van 2017 zal plaatsvinden. Tot die tijd blijven Theodoor Gilissen en Insinger los van elkaar opereren.