economie

KLM breidt busaanbod uit naar het zuiden

Door ANP - 25 mei 2016

AMSTELVEEN (ANP) – KLM breidt zijn vorig jaar geïntroduceerde busdienst uit naar Eindhoven en Maastricht. Passagiers uit die steden kunnen vanaf 9 juni gratis meerijden van en naar Schiphol als zij een vliegticket boeken bij de luchtvaartmaatschappij.

De KLM-bus rijdt straks twee keer per dag op en neer tussen Maastricht en Schiphol, met een tussenstop in Eindhoven. Reizigers die er gebruik van willen maken, moeten wel een ticket boeken met Maastricht of Eindhoven als vertrekpunt.

Vorig jaar opende KLM al zo’n busverbinding met Arnhem en Nijmegen. Dat bleek een succes, meldde de luchtvaartmaatschappij woensdag, Volgens topman Pieter Elbers past de uitbreiding in de plannen van KLM om zich ook op de Nederlandse markt nadrukkelijker te profileren.