economie

Topshelf lijft meer V&D-panden in

Door ANP - 19 mei 2016

HEDEL (ANP) – Topshelf heeft ook de voormalige V&D-panden in Groningen en Nijmegen gehuurd. Eerder opende de sportkleding- en modewinkelketen al een nieuwe megastore met een ruimer assortiment in het oude V&D-pand in Arnhem.

Het bedrijf mikt op twaalf warenhuizen verspreid over het hele land. Het had voor het inlijven van de drie V&D-panden al vijf vestigingen, in Rotterdam, Utrecht, Leerdam, Beuningen en Cruquius. De vier overige vestigingen moeten ergens tussen het najaar van 2016 en het voorjaar van 2017 worden geopend.

Topshelf noemt de nieuwe winkels ,,eigentijdse warenhuizen gericht op de Nederlandse consument”. Het assortiment bestaat naast de sportkleding en mode die het al verkocht uit onder meer beauty-artikelen, parfums, modeaccessoires, reisbenodigdheden en schoolspullen.