economie

‘Geen vluchten KLM over naar Air France’

Door ANP - 13 juni 2016

AMSTERDAM (ANP) – Er is nooit een plan geweest om vluchten van Schiphol te verplaatsen naar Parijs. Dat zegt scheidend topman Alexandre de Juniac van luchtvaartcombinatie Air France-KLM maandag in het Financieele Dagblad. ,,Dat plan is er nooit geweest en zal er ook nooit komen.”

Volgens De Juniac is het ,,totaal gestoord” om vluchten van KLM naar Air France over te hevelen om de balans tussen de twee zustermaatschappijen te herstellen, zoals de piloten van Air France graag zouden zien.

,,We hebben geen enkele intentie om maatregelen te nemen voor Air France ten koste van KLM. Nooit”, zo zei hij. ,,We willen dat beide maatschappijen groeien en van elkaar profiteren. Het is belangrijk dat het Nederlandse publiek en de werknemers van KLM weten dat we KLM niet gaan schaden.”