economie

Geen ontmoeting Kamp en top PPG voorzien

Door ANP - 23 maart 2017

DEN HAAG (ANP) – Er is geen ontmoeting tussen minister Henk Kamp van Economische Zaken en de top van het Amerikaanse verfbedrijf PPG Industries voorzien. Dat liet een woordvoerder van de bewindsman donderdag weten. Er is ook geen officiële uitnodiging gekomen voor een gesprek.

PPG wil AkzoNobel overnemen. De Nederlandse onderneming heeft al twee keer een bod afgewezen. Topman Michael McGarry en financieel directeur Vincent Morales van PPG zijn op dit moment in Nederland om het overnamevoorstel toe te lichten.

AkzoNobel wil niet praten met de vertegenwoordigers van het Amerikaanse bedrijf. Kamp heeft eerder zijn waardering uitgesproken voor de krachtige opstelling van AkzoNobel tegen het ongevraagde overnamebod van PPG.