economie

Top PPG Industries naar Nederland

Door ANP - 22 maart 2017

AMSTERDAM (ANP) – De top van het Amerikaanse PPG Industries, dat aast op de overname van verf- en chemiebedrijf AkzoNobel, komt naar Nederland. Bestuursvoorzitter Michael McGarry en financieel directeur Vincent Morales spreken donderdag in Amsterdam met verschillende mediapartijen.

Dat blijkt uit een uitnodiging die woensdagavond is verzonden. Onduidelijk is of er ook afspraken met belanghebbenden rondom AkzoNobel, zoals beleggers of demissionair minister van Economische Zaken Henk Kamp, zijn gemaakt. Daar kon geen antwoord op worden gegeven.

Kringen rondom AkzoNobel lieten weten dat er in ieder geval geen afspraak tussen ‘prooi en jager’ is gepland. Het concern wees eerder op de woensdag een tweede overnamevoorstel van zijn Amerikaanse branchegenoot af.