economie

Met deze apps kunt u zaken doen op uw smartphone

Door Jean Dohmen - 03 september 2015

Of het nu gaat om het bijhouden van beurskoersen of het onder controle houden van uw uitgaven, overal is tegenwoordig een app voor.

Geld overmaken met de smartphone wordt steeds  populairder, met dank aan apps van banken die steeds meer kunnen. Ook veel andere financiële klussen, van beleggen tot het bijhouden van de persoonlijke inkomsten en uitgaven, kunnen met apps worden gedaan.

Wisselen van bank omdat de concurrent een mooiere app heeft, zullen de meeste klanten niet snel doen. De meeste bankenapps kunnen ook min of meer hetzelfde, al kunnen de maximale bedragen die iemand kan overboeken nogal eens verschillen.

Daarnaast is er in de verschillende app-­winkels een enorm aantal apps beschikbaar voor financiële zaken. Elsevier selecteerde er twaalf.

Expensify (l) en Financial Calculators

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.