economie Premium Corner

M’n goeie geld: Natalie Nouwen (28)

Door Laurens Bluekens - 27 juli 2016

‘Op het hoofdkantoor van PostNL ben ik applicatieconsultant. Dat wil zeggen dat ik passende IT-oplossingen bedenk voor bijvoorbeeld productmanagers en collega’s van de afdelingen Service en Sales. Na mijn opleiding management, economie en recht in Rotterdam ben ik terechtgekomen op de klantenservice van PostNL en van daaruit ben ik doorgegroeid naar mijn huidige functie.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.