economie Premium Corner

M’n goeie geld: Natalie Nouwen (28)

Door Laurens Bluekens - 27 juli 2016

‘Op het hoofdkantoor van PostNL ben ik applicatieconsultant. Dat wil zeggen dat ik passende IT-oplossingen bedenk voor bijvoorbeeld productmanagers en collega’s van de afdelingen Service en Sales. Na mijn opleiding management, economie en recht in Rotterdam ben ik terechtgekomen op de klantenservice van PostNL en van daaruit ben ik doorgegroeid naar mijn huidige functie.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.