economie Premium Corner

M’n goeie geld: Joep Mermans (28)

Door Laurens Bluekens - 10 augustus 2016

‘Vanaf mijn dertiende had ik baantjes bij verschillende bakkers en banketbakkers. Na het volgen van een opleiding brood, banket en confiserie in het Belgische stadje Hoogstraten heb ik als patissier en chocolatier nu een eigen bedrijf: Patisserie Joep.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.