economie Premium Corner

M’n goeie geld: Pepijn Ornstein (49)

Door Lizanne Schipper - 03 augustus 2016

‘Van kledingverkoper liet ik me in 2002 omscholen tot visteler, omdat ik me ­zorgen maakte over de leeggeviste zeeën. Kweekvis bleek geen oplossing: voor het voer moet je toch weer vis vangen. Ik kreeg toen het idee: we moeten ons plantaardiger voeden. IJs is daarvoor heel geschikt. Je hebt wel sorbetijs, maar daar zit vaak ook melkpoeder in. Bovendien zijn de smaken zo saai. Met mijn plantaardige ­ijsmerk Professor Grunschnabel sta ik op festivals als De Parade en het ligt in ongeveer vierhonderd Albert Heijns. Mijn eigen favoriet is Indian Winter, gemberijs.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.