Gezond 3 Premium Corner

Hoe slecht is hoogbewerkt voedsel uit de fabriek?

28 mei 2019

Van hoogbewerkt voedsel word je sneller dik dan van onbewerkt eten. Een Amerikaans onderzoek, gepubliceerd in Cell Metabolism, bevestigt wat voedseldeskundigen al jaren roepen: mijd industrieel eten als chips, chocolade en diepvriespizza, en kies natuurlijke, weinig bewerkte producten: groenten, granen, noten, vis, zuivel.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.