Gezond 3 Premium Corner

Hoe slecht is hoogbewerkt voedsel uit de fabriek?

Door Bram Hahn - 28 mei 2019

Van hoogbewerkt voedsel word je sneller dik dan van onbewerkt eten. Een Amerikaans onderzoek, gepubliceerd in Cell Metabolism, bevestigt wat voedseldeskundigen al jaren roepen: mijd industrieel eten als chips, chocolade en diepvriespizza, en kies natuurlijke, weinig bewerkte producten: groenten, granen, noten, vis, zuivel.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.