Spiritueel Premium Corner

Otto de Bruijne: een mond van God

30 september 2019

Dankbaarheid is een typisch christelijke deugd. Luister naar Otto de Bruijne. De mede door zijn talrijke boeken en programma’s voor de EO in protestantse kring befaamde voorman van de evangelische beweging in Nederland, kreeg in 2006 te maken met gruwelijke gevolgen van medisch falen. Een routine-operatie ging helemaal mis, waarna hij 51 dagen in een kunstmatige coma doorbracht en een jaar in een ziekenhuis en verpleeghuis moest verblijven. Maar van verbittering is geen sprake. ‘Toen ik ontwaakte, was ik vooral dankbaar dat ik nog leefde. En daarna besefte ik hoe geweldig de medische zorg is. Ik zag in de handen van artsen en verplegers de handen van God.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.