Lees Elsevier Weekblad digitaal

elsevier-header-website-waar-en-wanneer_720x267Elsevier Weekblad is al 70 jaar het grootste en meest gelezen opinieblad van Nederland. Maar Elsevier Weekblad is meer dan een weekblad. Vanaf nu kunt u ook alle artikelen uit het weekblad lezen op onze vernieuwde website via uw desktop, tablet en smartphone of download onze nieuwe app!

desktop rondOp elsevierweekblad.nl leest u dagelijks het laatste nieuws, maar vanaf nu vindt u ook alle artikelen uit het weekblad op onze site. U kunt eenvoudig navigeren door de diverse rubrieken, zoeken naar relevante artikelen en interessante verhalen delen via sociale media vanaf uw desktop, smartphone of tablet. De website wordt automatisch aangepast aan het apparaat dat u gebruikt voor een optimale leeservaring.

Gratis toegang voor abonnees
Nieuwsartikelen zullen te allen tijde gratis beschikbaar blijven voor alle gebruikers van onze website. Echter, alle artikelen uit het weekblad zullen enkel beschikbaar worden gesteld aan abonnees van Elsevier Weekblad. Zij krijgen onbeperkt toegang tot elsevierweekblad.nl.

elsevier appNieuwe app | Nu ook beschikbaar voor Android
Er is ook een nieuwe app van Elsevier Weekblad beschikbaar voor iOS als Android-apparaten en geschikt voor zowel smartphone als tablet. In de nieuwe app vindt u de volledige editie van Elsevier Weekblad, maar kunt u ook losse artikelen lezen uit het weekblad, gesorteerd per rubriek, inclusief exclusieve content van de redactie verrijkt met beeld en video.

U kunt uw favoriete artikelen en edities eenvoudig bewaren in de app, zodat u ze later nog eens rustig kunt nalezen, ook als u offline bent. Daarnaast beschikt de app over een audiofunctie. Met behulp van deze functie kunnen artikelen aan u worden voorgelezen.

De app is gratis te downloaden in de app stores.

verkrijgbaar in de app store - web android app google play - web