#Lezersaanbieding

Winter special: Minivakantie in Zuid-Limburg

05 oktober 2016

Winterse sferen
Mini-wintervakantie in Zuid-Limburg

VAALSBROEK
Ervaar al het moois dat Limburg te bieden heeft in de sfeervolle winterse maanden. Bilderberg Kasteel Vaalsbroek laat u hiervan genieten via deze unieke lezersreis waarbij u onder andere wordt getrakteerd op heerlijke warme chocolademelk en een niet te versmaden stukje Limburgse vlaai.

BILDERBERG KASTEEL VAALSBROEK
U slaapt in de moderne hotelvleugel naast het kasteel. Het hotel biedt alle denkbare faciliteiten. Een smakelijke lunch in de gezellige bistro, een diner in luxe buffetstijl in restaurant De Kruidentuin, of een uitgebreid diner à la cartein specialiteiten restaurant In de Oude Watermolen. Op het landgoed van Vaalsbroek is het allemaal mogelijk. Een dagje spa & wellness? Ook daarvoor hoeft u het hotel niet te verlaten. U kunt optimaal ontspannen in het zwembad met jacuzzigrot en in het saunalandschap met Finse sauna en aroma-lichttherapie-sauna. Of laat u vertroetelen door ervarenen enthousiaste schoonheidspecialistes. Liever actief zijn? Dat kan in het fitnesscentre. Elk weekeinde organiseert Kasteel Vaalsbroek de unieke Kasteel diner Experience met een leuke rondleiding door het kasteel en aansluitend een luxe diner in buffetstijl op de historische etages. Het Vaalsbroek-team verwelkomt u met open armen op het historische landgoed.

WINTER IN ZUID-LIMBURG
Prijs per persoon € 155,-*
• 3 x overnachting in eentweepersoonskamer deluxe
• 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
• 1 x warme chocolademelk en een stukje Limburgsevlaai in de sfeervolle bistro
• gratis entree Spa & Wellness centre
• 15% korting op een schoonheidsbehandeling*
• 10% korting op een diner*

*De korting geldt alleen wanneer vooraf is gereserveerd. Deze aanbieding is op basis van twee personen in een tweepersoonskamer, tenzij anders is vermeld en indien beschikbaar.Bij een verblijf op zaterdag geldt een toeslag van € 12,50 per persoon – kortingen alleen mits vooraf gereserveerd. Eenpersoonstoeslag € 30 per nacht.

TIP
Bekijk ook de exclusief tijdens de feestdagen te reserveren Kerst & Sylvester arrangementen op: https://www.bilderberg.nl/arrangementen/feestdagen/

RESERVEREN
Reserveer o.v.v. “winterse sferen Elsevier” op 043-3089350
Of mail reserveringen@vaalsbroek.nl

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.