lezersaanbieding

The Penthouse

11 juli 2016

Restaurant The Penthouse in Den Haag biedt culinaire verrassingen van topchef Bart Middendorp in een mondiale setting. De Haagse Toren, waarin het restaurant is gevestigd, is geïnspireerd op het beroemde Flatiron Building in New York City en opgenomen in de World Federation of Great Towers: een wereldwijde vereniging van markante torens en wolkenkrabbers, zoals de Eiffeltoren in Parijs, Burj Khalifa in Dubai en The Shard in Londen.

Lunch of diner met champagnetraktatie

Trakteer uw familie, geliefde, vrienden én uzelf op een onvergetelijke lunch of weergaloos diner op 135 meter hoogte, met een adembenemend uitzicht over de Nederlandse kustlijn, steden en dorpen.

Geniet nu van een zomerse lunch of diner met champagne in het hoogste restaurant van Nederland: The Penthouse in de Haagse Toren.

U kunt een lunch of diner reserveren via www.thepenthouse.nl. Wanneer u ‘Elsevier’ bij uw reservering vermeldt, krijgt u van het huis een glas luxe Taittinger Champagne bij een Penthouse Selections lunch- of dinermenu.

Deze actie is geldig tot 30 september 2016

Meer informatie over The Penthouse?
Kijk op www.thepenthouse.nl

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.