lezersaanbieding

TravelEssence

11 juli 2016

Samen een heel bijzonder deel van Australië ontdekken? In Tropical North Queensland komt de oudste Aboriginal cultuur samen met het oudste regenwoud en het grootste koraalrif ter wereld. Het klimaat is tropisch en er zijn dan ook volop mooie zandstranden en tropische begroeiing en de sfeer is ontspannen.

De reis begint in Airlie Beach en voert u in ruim drie weken naar het noorden. Het reistempo is ontspannen; u bent gemiddeld 3 nachten op een locatie. Zo brengt u meerdere dagen door in Mission Beach, waar u het Great Barrier Reef en de lokale Aboriginal cultuur ontdekt. Verder leert u het achterland van Cairns kennen, waarna u in de ‘wetlands’ van Mareeba in een luxe safaritent overnacht. De laatste week staat in het teken van de Daintree, het oudste regenwoud ter wereld, en van de cultuur van de Aboriginals in deze regio.

Informatie over TravelEssence

Wij komen zelf uit Down Under of hebben er gewoond, gewerkt en uitvoerig gereisd. Wie zijn reis bij TravelEssence boekt, profiteert van onze lokale kennis en ervaring. Samen met u stellen wij een uitgekiend pakket van vluchten, accommodaties, natuur- en cultuuractiviteiten samen, zodat uw reis een onvergeteljke ervaring wordt.

Bij de reissom is inbegrepen:

• Internationale vluchten economy class met Cathay Pacific
• Binnenlandse vlucht naar Hamilton Island
• 20 nachten accommodatie
• 23 dagen autohuur (intermediate)
• 2 dagen en 2 nachten catamaran cruising
• Duiken en snorkelen bij het Great Barrier Reef
• Kajakken met een Aboriginal gids
• Zeiltocht bij zonsondergang
• Culturele Aboriginal tour

Reissom:
De prijs voor deze reis is vanaf € 4.695 per persoon (uitgaande van twee personen en afhankelijk van beschikbaarheid en vertrekdatum).

Reizen op maat:
Deze reis is een voorbeeld en kan aangepast worden aan uw individuele wensen, bijvoorbeeld meer/minder personen, extra locaties of een andere huurauto.

Meer weten?
Ga naar www.travelessence.nl/tnq of bel 030-2725335

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.