#Lezersaanbieding

Apeldoorn ontdekken

28 september 2016

3 dagen Apeldoorn ontdekken

Op de prachtige Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, vindt u Fletcher Hotel- Restaurant Apeldoorn. De Veluwe is de ideale uitvalsbasis om er een paar dagen heerlijk tussenuit te gaan. Geniet te voet of per fiets van Nationaal Park De Hoge Veluwe met uitgestrekte bossen, stromende beekjes en eindeloze heidevelden. Breng een bezoek aan Paleis Het Loo of spot apen in Apenheul. Ook het prachtige Kröller-Müller Museum is een bezoek meer dan waard. Zoekt u liever de gezellige drukte op? Dan kunt u uitwijken naar de bruisende binnenstad van Apeldoorn.

Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn ****
In het gezellige 4-sterrenhotel kunt u heerlijk bijkomen na een ondernemende dag. Schuif aan in het à-la-carterestaurant voor de culinaire creaties van de chef-kok. In de sfeervolle bar en Engelse pub is het heerlijk vertoeven onder het genot van een hapje en een drankje. Bij mooi weer kunt u ook lekker zitten op het ruime terras. Wilt u optimaal ontspannen? Breng dan een bezoek aan het eigen wellness center met onder andere een jacuzzi, sauna, stoombad en solarium.

Kunst en cultuur in Apeldoorn
Midden in het fraaie Nationale Park De Hoge Veluwe kunt u een bezoek brengen aan het Kröller-Müller Museum. In dit bijzondere museum hangen onder meer wereldberoemde werken van Vincent van Gogh. Iets buiten Apeldoorn ligt voormalig zendstation Radio Kootwijk. In en rondom dit monumentale pand in art-decostijl worden het hele jaar door activiteiten georganiseerd. Bij het Museonder in Hoenderloo kunt u letterlijk een kijkje nemen onder de grond tot aan het middelpunt van de aarde.

Natuur op de Veluwe
In de buurt van het hotel zijn mooie wandel- en fietsroutes uitgezet. Maar op de bonnefooi op pad gaan, kan natuurlijk ook. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is slechts enkele kilometers van het hotel vandaan. Het is het grootste actief beheerde natuurgebied van Nederland dat in particulier bezit is. U vindt er prachtige bossen, heide, vennen en rondwandelend wild. In het noorden van het park staat het Jachthuis Sint Hubertus, waar vaak rondleidingen worden gegeven.

Speciaal voor Elsevier-lezers
· Ontvangst met welkomstdrankje
· 2x overnachting
· 2x uitgebreid ontbijtbuffet
· 1x culinair 2-gangendiner op de dag van aankomst
· Informatiepakketje van de omgeving, inclusief fiets- en wandelroutes
· Gratis WiFi
· Gratis parkeren

Voorwaarden arrangement
Dit arrangement is geldig tot en met aankomst op 31-03-2017 (m.u.v. feestdagen en evenementen) o.b.v. verblijf van twee personen op een standaard tweepersoonskamer. De prijs is exclusief reserveringskosten (€ 5 per boeking), tax and handling fee (€ 2,75 p.p.p.n.) en weekendtoeslag bij verblijf op vrijdag- en/of zaterdagnacht (€ 5 p.p.p.n.)

Zie hieronder onze hotel foto’s en klik hier om meer foto’s te bekijken.

Voor meer informatie en om te reserveren,  gaat u naar www.hotelapeldoorn.nl/elsevier of bel +31 (0)55-3554555

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.