lezersaanbieding

Kunstmaand Ameland

02 september 2016

Het Waddeneiland Ameland verandert in november in één grote expositieruimte. Het eiland staat dan volledig in het teken van KUNST! Het is het decor voor meer dan honderd kunstenaars uit Duitsland, Scandinavië, IJsland en Nederland die schilderijen, beelden, grafiek, keramiek en glas op bijzondere locaties laten zien.

De eilandbrede expoAmelandfoto_vuurtoren_vanafzee-1sitie Kunstmaand Ameland is jaarlijks een cultureel hoogtepunt met uitstraling in binnen- en buitenland. De expositie strekt zich uit in alle windrichtingen en laat kunst in de breedste zin van het woord zien.

gerda-maasOok dit jaar is het de organisatie gelukt om kunstenaars uit te nodigen die uiteenlopende technieken hanteren. Het evenement kreeg de titel ‘Over de horizon’. Zeer toepasselijk, want de Kunstmaand Ameland kijkt al jaren over de horizon naar Duitsland en de Scandinavische (ei)landen.

In het kader van twintig jaar Kunstmaand presenteert de organisatie een heel bijzonder programma, met naast beeldende kunst diverse muziekvoorstellingen en poëzieavonden.

Kijk voor meer informatie op kunstmaandameland.com

Kunstmaand Ameland is te bezoeken van 1 t/m 30 november 2016

Speciale aanbieding voor Elsevier-lezers
Het Elsevier Kunstmaandarrangement betreft:
• Drie hotelovernachtingen inclusief ontbijt
• Bootticket Holwerd – Ameland
• Fietshuur gedurende 4 dagen
• Kortingsbon diner
• Kortingsbon Kunstmaand-agenda
• Gratis route-/infoboekje Kunstmaand-exposities
• Een eilander specialiteitReserveer hier