#Lezersaanbieding

Messiah van G.F. Händel

28 september 2016

The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands Dirigent Pieter Jan Leusink
Dirigent Pieter Jan Leusink & musici nemen u mee naar de tijd van componist Georg Friedrich Händel. De compositie Messiah past uitstekend in de periode rond Kerst. Tijdens de uitvoering wordt gebruikgemaakt van authentieke instrumenten volgens de opstelling die Händel zelf ook hanteerde bij de première in 1742 in Dublin.
In het bijzonder kunt u gaan genieten van de intense aria’s van internationaal gerenommeerde solisten als sopraan Jana Mamonova, sopraan Olga Zinovieva, countertenor Sytse Buwalda en tenor Martinus Leusink. Direct na zijn concerten in de Royal Opera House in Covent Garden (Londen) komt ook een van de bekendste operabassen ter wereld naar Nederland: Andrew Slater!
Beleef een van ’s werelds meest gewaardeerde composities in een van de prachtige kerken van Nederland of in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.

NRC Handelsblad ****:
‘Leusinks stijlvolle Messiah was vol vaart, licht, glanzend en glinsterend, effectrijk en dynamisch!’

Normale prijs: € 70 per kaart
Elsevier lezersaanbieding: € 49,95 per kaart, inclusief:
• Gratis cd Classical Highlights ter waarde van € 15
• Gratis programmablad
(Concertgebouw Amsterdam: inclusief consumpties vooraf en in de pauze)

BESTELLEN
www.pieterjanleusink.nl. Gebruik actiecode EV44 Of bel 0900-8191
[45 c/pm] onder vermelding van actiecode EV44 (n.v.t. op reeds gekochte tickets/andere reducties niet van toepassing/Concertgebouw € 5 toeslag, inclusief consumpties/ op alle locaties is garderobegebruik inclusief).

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.