#Lezersaanbieding

TravelEssence

28 september 2016

 

3-weekse luxe rondreis over het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland

Wilt u Nieuw-Zeeland ontdekken maar heeft u geen tijd om dit zelf te organiseren? TravelEssence stelt voor u een luxe reis samen naar het Zuidereiland, met zijn fjorden, gletsjers en besneeuwde bergtoppen, maar ook met tropische zandstranden. Hoewel het groter is dan het Noordereiland woont slechts een kwart van de Nieuw-Zeelandse bevolking hier. Op het Zuidereiland vindt u dus meer wildernis en ongerepte natuur.

Uw reis begint al op het moment dat u de huisdeur achter zich dichttrekt: u wordt thuis opgehaald en naar het vliegveld gebracht, en u vliegt business class naar Christchurch. In de drie weken die volgen verkent u het Zuidereiland in een ontspannen tempo. Op een reisdag bent u maximaal 3 tot 4 uur onderweg, en u verblijft gemiddeld twee nachten op één locatie. De reis staat ook in het teken van lekker eten en drinken, bereid door de hosts en chef-koks van onder andere Quickenberry Lodge, Mahitahi Lodge en Birds Ferry Lodge. Verder maakt u een meerdaagse cruise door de fjord Doubtful Sound en een helikoptervlucht over het Mount Aspiring National Park, en u sluit de reis af met een bezoek aan de walvissen bij Kaikoura.ANVRSGR

Informatie over TravelEssenceTE logo
Wij komen zelf uit Down Under of hebben er gewerkt en uitvoerig gereisd. Wanneer u uw reis bij TravelEssence boekt, profiteert u van onze lokale kennis en ervaring. Samen met u brengen wij een handgeselecteerd aanbod van vluchten, accommodaties, en natuur- en cultuuractiviteiten samen tot een onvergetelijke

Speciaal voor Elsevier-lezers
• Internationale retourvlucht, business class, met Emirates
• 18 overnachtingen in kleinschalige accommodaties
• 19 dagen autohuur (large 4WD)
• 2 dagen en 1 nacht cruise door Doubtful Sound
• Helikoptervlucht over Mount Aspiring National Park
• Walvissen observeren bij Kaikoura

Reissom:
De prijs voor deze reis is vanaf € 11.475 per persoon (uitgaande van twee personen en afhankelijk van beschikbaarheid en vertrekdatum).

Reizen op maat:
Deze reis is een voorbeeld. De reis kan aangepast worden aan uw wensen, naar bijvoorbeeld reizen met meer/minder personen, extra locaties of een andere huurauto.

Meer weten?
Ga naar www.travelessence.nl of bel 030-2725335

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.