#Lezersaanbieding

Win een AquaClean Experience

12 oktober 2016

Een AquaClean Experience in Grand Boutique Hotel Huis Vermeer

Grand Boutique Hotel Huis Vermeer is een van de kleinste viersterrenhotels van Nederland. Gevestigd in drie historische panden met grootse uitstraling en huiselijke warmte, is het hotel gelegen aan het oudste plein van Deventer, 200 meter van het centrum.

Deventer is een van de vijf oudste steden van Nederland en kent een lange geschiedenis. Hierdoor is het een interessante stad om te ontdekken.

Hotel Huis Vermeer biedt ouderwetse gastvrijheid gecombineerd met een eigentijdse dynamiek. De 11 luxe suites zijn ruim en stijlvol ingericht, met elk een persoonlijke uitstraling en luxueus comfort, zoals een Geberit AquaClean douchewc.

AquaClean Experience
De AquaClean douchewc van Geberit maakt uw hotelverblijf uiterst comfortabel. Met één druk op de knop van het toilet of de bijbehorende afstandsbediening wordt een douche met

lichaamswarm water in werking gesteld. Het resultaat is een heerlijk schoon en fris gevoel, gedurende de hele dag.

Geniet van uw verblijf en test gelijk het toilet van de toekomst: de Geberit AquaClean douchewc. Wilt u een AquaClean Experience winnen? Ga dan naar www.geberit-aquaclean.nl/elsevier en meld u aan!

WAT KUNT U WINNEN?
Een overnachting voor twee personen in Huis Vermeer, inclusief:
? Ontvangst met prosecco
? Een culinair viergangendiner
? Een uitgebreid ontbijt met bubbels
? Geberit AquaClean douchewc op uw kamer

www.geberit-aquaclean.nl
www.huisvermeer.nl

Voor meer informatie, ga naar  www.geberit-aquaclean.nl/elsevier

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.