#Lezersaanbieding

Gratis Aurora Dome overnachting

20 oktober 2016

8daags sneeuwavontuur ver boven de poolcirkel

Een complete Winterwonderland® ervaring
Deze vakantie in Lapland staat in het teken van ongerepte natuur, puur en biologisch eten, nauw contact met de lokale bevolking, de Sami, en schitterende vergezichten tijdens afwisselende excursies in het Pallas National Park. Deze unieke ingrediënten maken een verblijf in Torassieppi tot een onvergetelijke ervaring.
Diverse vertrekdata vanaf 7 januari t/m 12 maart 2017 vanaf € 1.985 p.p.

Verblijf en activiteiten
U verblijft in Torassieppi Winter Village op basis van volpension. Wat dacht u van een noorderlicht-workshop terwijl u marshmallows roostert bij een knisperend kampvuur? Maak een ritje in een rendierslee en geniet van een lunch in een traditionele Lapse kota bij het kampvuur. Maak een prachtige langlauftocht door de besneeuwde bossen rond Torassieppi. Trek onder leiding van een gids de arctische wildernis in. Uiteraard mag een husky-safari niet ontbreken. En wat is er heerlijker dan na deze inspanningen bij te komen in de Arctic Spa en de rooksauna?interreg_Nord_SV_CMYKVoigt Travel logo PMS HR

Deze reis is inclusief
• Vluchten en transfers
• Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen
• Een 2-persoonskamer met volpension
• Langlauftocht, husky-safari met outdoor lunch, bezoek rendierfarm met korte      rendiertocht en lunch in Lapse kota, Lapse kookworkshop
• Sneeuwschoenwandeling inclusief lunch, bezoek Arctic Spa en rooksauna

Extra’s
• Gebruik thermo-overall, winterlaarzen en handschoenen
• Uitgebreide reisinformatie en tips van Voigt Travel
• Gratis 20 kg ruimbagage per persoon
• Gratis Noorderlichtapp

Speciaal voor Elsevier-lezers
een GRATIS overnachting “Slapen onder het noorderlicht” ter waarde van € 142,50 p.p.
U verblijft een nacht in een Aurora Dome, een perfecte locatie om het noorderlicht aan de sterrenhemel te spotten. Door het grote raam heeft u een schitterend uitzicht over het bevroren meer, de witte bossen en hopelijk het magische noorderlicht.

Voor meer informatie en om te reserveren gaat u naar www.lapland.nl/elsevier  of bel +31(0)35-6990322

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.