#Lezersaanbieding

MAGISCHE BALLETVOORSTELLINGEN

12 oktober 2016

Een echt avondje uit, dat is nog altijd een avond theater. Al helemaal als het gaat om prachtige, sprookjesachtige en klassieke balletvoorstellingen. Gaat u deze nu vooral zien in het theater en ervaar hoe het is om tijdens de voorstelling volledig te ontspannen en alles om u heen te vergeten.

Diverse balletklassiekers zijn nieuw leven ingeblazen en worden opnieuw uitgevoerd. Bezoek bijvoorbeeld het ultieme kerstballet De Notenkraker, de onsterfelijke balletklassieker Het Zwanenmeer of het sprookje voor de hele familie, Sleeping Beauty.

Deze balletvoorstellingen zullen u een onvergetelijke, magische avond doen beleven. Kom volledig tot rust tijdens deze optredens en vergeet voor een moment alles om u heen.

LEZERSAANBIEDING
Speciaal voor Elsevier-lezers bieden wij op vertoon van deze pagina een gratis bijbehorend programmaboekje aan ter waarde van € 7,50.
Voor meer informatie, kijk op www.balletklassiekers.nl

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.