#Lezersaanbieding

3 dagen culinair genieten in Limburg

10 november 2016

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein heeft een vorstelijke allure en ligt prachtig aan de rand van de Anstelvallei. Het kasteel, omgeven door een slotgracht, beschikt over een schitterende barokke tuin met vijvers en fonteinen. Na een vorstelijk diner in het kasteel kunt u hier een heerlijke wandeling maken, waarna u zich kunt terugtrekken op uw luxe kamer in de nabijgelegen carréhoeve uit 1713.

Dit viersterrenhotel in Kerkrade telt 45 luxe kamers en suites. Een aantal kamers en suites heeft een vide of een dakterras. In de sfeervolle serre, aan het knusse binnenhof, staat ’s ochtends een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet voor
u klaar. Daarnaast beschikt het hotel over een gezellige lounge, een bar met een Limburgs interieur en een vergaderzaal.
Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen weekeinde of midweek in Zuid- Limburg.

OMGEVING
De charme van Limburg ligt vooral in het niet-Nederlandse karakter van deze provincie. Een rijke oude cultuur, Maastricht, de oudste en mooiste stad van Nederland, de Maas, een uniek, sterk heuvelachtig landschap met eigen ora, holle wegen, bossen afgewisseld met vruchtbare akkers en weiden, dromerige dorpjes, vakwerkhuizen, meanderende beken, watermolens, grotten met fossielen, veel kastelen en oude boerenhoeven. Een provincie om verliefd op te worden!

Maar er is niet alleen een prachtig natuurgebied, er zijn ook meer dan genoeg mogelijkheden voor spanning en vermaak!
Zo kunt u een bezoek brengen aan de dierentuin GaiaZOO, een balletje slaan op een van de golfbanen in de buurt, bijzondere (botanische) tuinen bekijken, een dagje gaan winkelen in de Designer Outlet Roermond of in Maasmechelen Village, de grotten van Valkenburg of één van de vele musea ontdekken.

Speciaal voor Elsevier-lezers
Inhoud arrangement:
• Ontvangst met kof e of thee en een regionale lekkernij • 2 x overnachting
• 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
• 1 x culinair 3-gangendiner op de dag van aankomst
• Informatiepakketje van de omgeving inclusief ets- en wandelroutes
• Gratis WiFi
• Gratis parkeren Prijs: € 109 p.p.

Voor meer informatie en om te reserveren gaat u naar www.kasteelerenstein.nl/elsevier of bel +31 (0)45-5461333

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.