#Lezersaanbieding

TravelEssence

18 november 2016

4-weekse rondreis door Nieuw-Zeeland

 Ontsnappen aan de Nederlandse winter en tegelijkertijd een ongekend mooi landschap ontdekken? De Nieuw-Zeelandse zomer staat op het punt om te beginnen!

Tijdens een reis van Queenstown naar Auckland ontdekt u de mooiste natuurgebieden van Nieuw-Zeeland. Zo reist u langs de ruige westkust van het Zuidereiland, spot u walvissen en dol jnen in Kaikoura, ontspant u op het Noordereiland en ontmoet u de lokale bevolking, die u graag meeneemt naar plaatsen waar massatoerisme niet voorkomt.
Tijdens deze reis ontdekt u de mooiste reisroutes ter wereld. Onderweg maakt u kennis met de Nieuw-Zeelandse natuur, verkent u kleine, gezellige dorpjes en zult u oeroude bossen, brede rivieren, vulkanische stranden, steile bergen en gletsjers zien. Gedurende de reis ervaart u een rustig reistempo. U brengt gemiddeld twee tot drie nachten op een locatie door, waardoor u de kans krijgt om de verschillende plekken echt te beleven.

Over TravelEssence  TE logoanvrsgr
Wij komen zelf uit Down Under of hebben er gewoond, gewerkt
en uitvoerig gereisd. Wanneer u uw reis bij TravelEssence boekt, pro teert u van al onze lokale kennis en ervaring. Samen met u brengen wij een selectie van bijzondere accommodaties en natuur- en cultuuractiviteiten tot stand die u een onvergetelijke ervaring zullen bezorgen.

Speciaal voor Elsevier-lezers
• Internationale retourvlucht in economyclass
• Binnenlandse vlucht in economyclass
• 25 overnachtingen in kleinschalige accommodaties
• 26 dagen autohuur
• Wildernis Cruise door de fjord Doubtful Sound
• Lake Cruise & Nature Walk met Eco Wanaka Adventures
• Walvissen spotten tijdens een vlucht met Wings over Whales
• Zeilen met Windborne Charters Sailing Adventures
• Overtocht van Picton naar Wellington per ferry

Reissom
De prijs voor deze reis is vanaf € 4.660 per persoon (uitgaande van twee personen en afhankelijk van beschikbaarheid en vertrekdatum).

Reizen op maat
Deze reis is een voorbeeld. Wij passen de reis graag aan uw individuele wensen aan, bijvoorbeeld met meer of minder personen, extra locaties of een andere huurauto.

doubtful-sound

Meer weten?
Ga naar www.travelessence.nl of bel 030-2725335

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.