#Lezersaanbieding

ARDENNE RÉSIDENCES

13 december 2016

DE ARDENNEN BINNEN HANDBEREIK

Als u een weekendje Ardennen zou beschrijven, hoe zou dat er dan uitzien? Vindt u plezier in wandelen, interessante plaatsen bezoeken of nieuwe dingen ontdekken? Dit plezier wordt dubbel zo groot door de gezellige momenten die volgen na de inspanning: een warme chocolademelk of een fris biertje drinken, genieten van een seizoensgerecht, samen napraten over de activiteiten van de dag bij de open haard. Dit alles in een vakantiewoning die bij u past.

Ieder zijn eigen stijl en behoeften: er is luxe en comfort voor de een en charme voor de ander. Ardenne Résidences biedt meerdere type woningen, variërend van oude boerderijen, karakteristieke huisjes, elegante woningen, blokhutjes tot landhuizen en kastelen. Of u nu met familie, vrienden of collega’s bent, ons aanbod zal u bekoren. Aarzel niet langer en proef de geneugten van de Ardennen in één van onze comfortabele verblijven.

LEZERSAANBIEDING
U ontvangt een promotiecode ter waarde van € 50 voor een volgende reserveringsaanvraag geldig vanaf 17 december 2016 tot 28 februari 2017.
• Kijk op de website ardenneresidences.com
• Kies uw vakantiewoning en verblijfsdatum
• Vermeld bij de derde stap van uw reservering uw eenmalige promotiecode: ER1216

Voor meer informatie ga naar: www.ardenneresidences.com

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.